У президента Туреччини Ердогана стався інфаркт міокарда, - ЗМІ

У президента Туреччини Ердогана стався інфаркт міокарда, - ЗМІ

У президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана стався інфаркт міокарда. Про це повідомляє турецьке видання AVAZTÜRK.

Як відомо, раніше главі турецької держави стало зле в прямому ефірі. Спочатку виступ Ердогана у рамках його передвиборчої кампанії розпочався на півтори години пізніше запланованого часу, а через 10 хвилин після початку взагалі був зупинений. 

За даними джерел AVAZTÜRK, президента Туреччини екстрено госпіталізували в тяжкому стані після того, як йому стало зле в прямому ефірі. У нього стався серцевий напад, лікарі діагностували у Ердогана інфаркт міокарда.

Однак після інциденту в ефірі президент Туреччини знову вийшов на зв'язок, вибачився за все і заявив, що у нього виявили "шлунковий грип".

Наразі відомо, що поїздка президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана у рамках передвиборчої кампанії містами країни була скасована. За порадою лікарів, глава турецької держави певний час буде залишатися вдома та відпочивати.

Як повідомляли "Ми-Україна", Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган пообіцяв надавати природний газ турецькому населенню на безплатній основі. До запровадження цієї “акції” його, за даними ЗМІ, спонукали прийдешні президентські вибори в Туреччині.

Головне