У Польщу з Білорусі незаконно намагалися потрапити ще понад 100 мігрантів

У Польщу з Білорусі незаконно намагалися потрапити ще понад 100 мігрантів

Протягом минулої доби на територію Польщі з боку Білорусі намагалися потрапити ще понад 100 мігрантів  з Конго та Ірану. Про це свідчать дані Прикордонної служби Польщі, пише Польське радіо.

За даними польських прикордонників, на них напала група агресивно налаштованих іноземців. Після відмови у в'їзді в Польщу вони почали жбурляли каміння у прикордонників у зоні діяльності прикордонного поста в Дубичах Церковних.

Також у Прикордонній службі повідомили, що протягом двох діб кордон Польщі з Білоруссю намагалися незаконно перетнути понад 140 осіб. А всього з початку серпня було зафіксовано понад 2 300 спроб нелегального перетину польсько-білоруського кордону.

Нагадаємо, лише кілька дні тому польські прикордонники не пустили у країну сорок осіб, що намагалися нелегально перетнути польсько-білоруський кордон.

Як повідомляли "Ми-Україна", щонайменше 227 мігрантів було врятовано поблизу іспанських Канарських островів. Екстрені служби заявили, що мігранти пливли на надувних човнах поблизу островів Лансароте і Гран-Канарія. Кілька пасажирів цих човнів були доставлені до лікарні для надання медичної допомоги.

Головне