У Кривому Розі запровадили аварійні відключення світла: де побачити графік

У Кривому Розі запровадили аварійні відключення світла: де побачити графік

Після ворожих атак по енергетичній інфраструктурі Кривого Рога у місті введено в дію графіки аварійних відключень. Світло в оселях криворіжців вимикатимуть за тією самою схемою, які діяла торік, розповів голова ради оборони міста Олександр Вілкул.

Дізнатись про час відключень для власного будинку можна на сайті "ДТЕК Дніпровські електромережі" або в особистому кабінеті на сайті.

Також у Кривому Розі перестане курсувати швидкісний трамвай. У місті очікуються перебої з подачею електрики та зв'язком.

"Частина лікарень, вода, тепло (там, де це можливо) переходять на генератори", - додав Вілкул. 

Містянам нагадали про понад 200 розгорнутих у Кривому Розі Пунктів Незламності. Знайти найближчий -  можна за цим посиланням.

Як відомо, окупанти дві ночі поспіль били по криворізькій енергетиці. Так, 3 січня руйнувань зазнало устаткування підстанції "Укренерго" та дві високовольтні повітряні лінії. Від ранку у місті без тепла через знеструмлення двох котелень залишалось 43 000 споживачів.

Нагадаємо, армія рф у ніч з 2 на 3 лютого здійснила черговий обстріл України із застосуванням ударних безпілотників та ракет. Цієї ночі ворог атакував 14 "шахедами" та двома високоточними авіаракетами Х-59. Українським захисникам неба вдалось збити дев'ять засобів повітряного нападу противника. Робота по цілях велась в межах чотирьох областей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої бойової доби загальні втрати ворога у війні проти України збільшились ще майже 900 бійців. Сили оборони України також знищили 10 танків, 13 бойових броньованих машин, 26 артилерійських систем та 15 БпЛА.

Головне