У Києві закрили підпільний покерний клуб

У Києві закрили підпільний покерний клуб

У Києві за процесуального керівництва Київської міської прокуратури викрито та припинено діяльність незаконного покерного клубу.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура у Facebook.

Організатор нелегального бізнесу, під виглядом клубу спортивного покеру, створив покерний клуб для організації азартних ігор на гроші, без дотримання умов ліцензування. 

З цією метою фігурант орендував приміщення, в якому розмістив покерні столи, найняв персонал і забезпечував діяльність клубу.

Слідством задокументовано незаконну діяльність, проведено обшук в нелегальному закладі, вилучено обладнання, яке використовувалось для організації незаконних азартних ігор. 

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру організатору та співучасникам злочину (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей).

Нагадаємо, що десять столичних лікарів постали перед судом через фальшиві діагнози для ухилянтів від призову. Їх звинувачують у використанні підроблених документів для того, щоб дозволити чоловікам уникнути військової служби. Ці “послуги” обходилися від трьох до п'яти тисяч доларів. Київська міська прокуратура вже звернулася до суду з обвинувальним актом за вчинення злочину. 

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, українські спецслужби від ранку середи, 1 травня, проводять у Києві безпекові заходи. Діяльність зосереджена довкола Софійської та Михайлівської площ та територій поблизу

Головне