СБУ здійснює безпекові заходи у центральній частині Києва: що сталось

СБУ здійснює безпекові заходи у центральній частині Києва: що сталось

Українські спецслужби ві ранку середи, 1 травня, проводять у Києві безпекові заходи. Діяльність зосереджена довкола Софійської та Михайлівської площ та територій поблизу, інформує пресцентр Служби безпеки України. 

"Основною метою заходів є перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів та місць масового перебування людей", - пояснили у відомстві. 

Відпрацювання проводяться із долученням співробітників Управління держохорони, Нацполіції, Військової служби правопорядку ЗС України, а також іншими відомствами, які беруть участь в обороні столиці держави.

Ці заходи включають огляд території та будівель, автівок, перевірку громадян та обмеження проходу вулицями міста, а також вимогу мати при собі документи, що посвідчують особу, та дотримуватись режиму комендантської години.

"СБУ закликає людей із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців", - наголошується у заяві.

Нагадаємо, військовослужбовці армії рф незадовго до опівночі здійснили черговий ракетний удар по Одесі. На цю годину відомо про трьох загиблих. Одеський міський голова Геннадій Труханов наголосив на тому, що у росіян розпочались "сакральні дати" та закликав людей не ігнорувати повітряні тривоги.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у 92 ОШБр попередили, що наступні два місяці інтенсивність дій ворога на полі бою упродовж наступних півтора-двох місяців лише збільшуватиметься. Так само армія рф активно гатитиме і по цивільній інфраструктурі України. Це пояснюється так званим "вікном можливостей", яке росіяни мають до прибуття військової допомоги від США. 

Головне