У ДТП в Словаччині постраждало вісім українців, - МЗС

У ДТП в Словаччині постраждало вісім українців, - МЗС

У результаті дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Даргов Требішовського округу Кошицького краю в Словаччині, постраждали вісім з 53 пасажирів автобуса, який слідував із Відня до Києва.

Про це розповів речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко в коментарі для агентства "Інтерфакс-Україна".

Дорожньо-транспортна пригода сталася з автобусом, який виконував маршрут Відень-Київ. У транспортному засобі перебувало 53 українських громадян. Вісім з них отримали середньо тяжкі травми. Зараз їм надають необхідну медичну допомогу, і життю постраждалих не загрожує.

Решту пасажирів перевезли до міста Кошице, де вони очікують на запасний автобус, який, за інформацією посольства, вже вирушив до них.

Ніколенко додав, що українські консули взаємодіють із словацькими правоохоронцями для розслідування усіх обставин ДТП та контролюють надання медичної допомоги постраждалим українцям. Українські дипломати також забезпечать, щоб інші пасажири продовжили подорож до Києва на новому автобусі, який забезпечив перевізник.

Нагадаємо, у Словаччині перекинувся український автобус. Пасажири були при свідомості з травмами голови та кінцівок. Серед поранених щонайменше семеро - діти.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Львівщині у ДТП загинули троє військових. Трагедія сталася 16 грудня на трасі Київ-Чоп біля села Сможе Стрийського району. Зіткнулася фура та легковик Ford Focus на військових номерах. Внаслідок ДТП загинули четверо осіб, які перебували у легковику.

Головне