У дитсадках на ТОТ окупанти проводять агітацію серед батьків: обіцяють "суттєві поліпшення"

У дитсадках на ТОТ окупанти проводять агітацію серед батьків: обіцяють

На тимчасово окупованих територіях у дитсадках виступають агітатори серед дітей та батьків. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Також росіяни розповідають дітям про їх "батьківщину – росію". Крім цього, в дитсадках видають "випускні альбоми" в мілітаристичній тематиці присвячені "сво".

Окупанти проводять роботу з дітьми, яким розповідають про їх “батьківщину – росію” й пропаганду про Україну. Крім цього, в дитсадках є “випускні альбоми” в мілітаристичній тематиці присвячені”сво”.

Нагадаємо, ведення військ НАТО в Україну означатиме "крок до односторонньої ескалації, яка зітре шлях до дипломатії". Про це повідомив міністр оборони Італії Гвідо Крозетто.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський звернувся до Папи Римського Франциска після його заяви  щодо переговорів у війні рф проти України. Про це повідомив глава МЗС Польщі.

Так Радослав Сікорський відреагував на заяву Папи Франциска, що Україна "повинна мати мужність підняти білий прапор" і піти на переговори.

Головне