У "Дії" зʼявилися нові військові облігації – "Бахчисарай" та "Макіївка"

У

У "Дії" запустили продаж двох нових іменних військових облігацій. Вони присвячені тимчасово окупованим українським містам — це Бахчисарай і Макіївка. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Вони мають такі ставки й дати виплат:

  • Бахчисарай: ставка від 17%, дата виплати — 28.01.2026;
  • Макіївка: ставка від 16%, дата виплати — 12.03.2025.

Щоб придбати облігації, треба зайти у "Дію", натиснути на головному екрані "Військові облігації" та обрати потрібну. Після цього необхідно її оплатити і протягом 3 днів облігація з’явиться в застосунку.

За його словами, українці вже придбали через "Дію" понад 4 мільйони облігацій і заробили на цьому більш ніж 94 мільйони гривень.

Нагадаємо, попри масовані атаки рф Україна вже почала підготовку до осінньо-зимового періоду 2024-2025 рр. Від початку квітня триває процес закачування "блакитного палива" до підземних сховищ газу. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, на підконтрольну Україні територію із тимчасово окупованої Голої Пристані, що на Херсонщині, виїхала сім’я із двома дітьми: 12-річним хлопчиком та 5-річною дівчинкою. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

Головне