У Бахмуті шість прикордонників три години вели нерівний бій з окупантами: опубліковано відео

У Бахмуті шість прикордонників три години вели нерівний бій з окупантами: опубліковано відео

Шестеро українських прикордонників, які боронять Україну від російських загарбників, три години самотужки вели бій з окупантами у Бахмуті і не дали взяти себе в оточення. Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

На відео, яке оприлюднили прикордонники, показано, як бійці Луганського загону ведуть пекельний бій з переважаючими силами ворога.

"Через небезпеку повного оточення прибуло підкріплення: група вогневої підтримки. Завдяки вмілому використанню гранатометів та стрілецької зброї наступ окупантів відбили, а поранених евакуювали до безпечної зони", - зазначили у Держприкордонслужбі.

Раніше командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський заявив, що за Бахмут тривають жорсткі бої. Російське окупаційне військо, виснажене Силами оборони України, перейшло до сценарію, який росія застосовувала у Сирії. Йдеться про тактику випаленої землі.

Як повідомляли "Ми-Україна", речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що росіяни кидають в бої за Бахмут десантників не задля підсилення. На цей крок військове керівництво було змушене піти через величезні втрати “вагнерівців”

Головне