ЦАХАЛ оголосив закритою військовою зоною територію на кордоні з Ліваном

ЦАХАЛ оголосив закритою військовою зоною територію на кордоні з Ліваном

Ізраїльська армія (ЦАХАЛ) оголосила три північні райони на кордоні з Ліваном закритими військовими зонами, заборонивши туди в'їзд. Мова йде про Манару, Іфту і Малкію.

Про це повідомляє ЦАХАЛ.

"Після оцінки ситуації райони Манара, Іфта і Малкія на півночі Ізраїлю оголошені закритою військовою зоною. В'їзд в ці райони заборонений", – йдеться у повідомленні.

Це вже третій раз, коли на північному кордоні запроваджується закрита військова зона з моменту початку наземної операції ЦАХАЛу в Лівані минулого тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна Ізраїлю та Хезболли: чому ЦАХАЛ заходить у Ліван і до чого це призведе

Цивільним особам заборонено перебувати в зонах, де діють ізраїльські військові, включно з прикордонними територіями, які межують із ліванськими селами, де можуть відбуватися бойові дії.

Раніше ЦАХАЛ також оголосив закритими військовими зонами райони Метула, Місгав-Ам і Кфар-Гіладі.

Нагадаємо, армія оборони Ізраїлю заявила про початок нової наземної операції в Джабалії на півночі Гази, щоб перешкодити перегрупуванню ХАМАСу. Військові заявили, що цільовими ударами були десятки об’єктів ХАМАС у Джабалії, включаючи склади зброї, тунелі та іншу інфраструктуру.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Україна отримала першу партію винищувачів F-16 від Нідерландів. Решта з 24 пристроїв з’являться в найближчі місяці.

Головне