Теракт у Москві: кількість загиблих зросла до 115 осіб

Теракт у Москві: кількість загиблих зросла до 115 осіб

Кількість загиблих внаслідок теракту у концертному залі "Крокус Сіті Холл" під Москвою зросла до 115 осіб. Також є інформація про 183 постраждалі особи.

За даними росЗМІ, у одній із вбиралень "Крокус Сіті Холлу" були виявлені тіла 28 загиблих. Ще 14 жертв знайшли на евакуаційних сходах.

Теракт у "Крокус Сіті Холлі" став найбільшим за останні 20 років.

Влада рф, зокрема російський диктатор Володимир Путін поки жодним чином не відреагував на теракт - він і досі зберігає мовчання. Водночас росіяни у різних містах несуть квіти до стихійних меморіалів, а на білбордах зʼявляються пам'ятні зображення.

Нагадаємо, ввечері 22 березня невідомі здійснили напад на концертний зал "Крокус Сіті Холл" у Підмосковʼї. Вони відкрили вогонь у будівлі залу та влаштували пожежу. росія відразу ж спробувала звинуватити у всьому Україну. Однак як українська сторона, так і міжнародні партнери, зокрема США, відкинули причетність Києва до теракту.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Центрі протидії дезінформації пояснили, що російські спецслужби звинувачують Україну у теракті в торговому центрі "Крокус Сіті Холл" під Москвою, аби оголосити нову хвилю мобілізації.

Головне