Столична влада заявила, що майданчик скандального ресторану Boho знесуть

Столична влада заявила, що майданчик скандального ресторану Boho знесуть

Літній майданчик ресторану Boho у Києві, який працював у комендантську годину, повинні знести до 15 жовтня. Про це повідомив директор департаменту територіального контролю Києва Михайло Буділов.

За його словами, літній майданчик має ознаки капітальної споруди і столична влада видала припис власнику ресторану на її демонтаж. Зробити це, наголосив Буділов, планують до 15 жовтня.

"Інспектор вніс припис власнику щодо демонтажу вказаної споруди. Власник, ФОП Ростислав Ручко, направив лист на КП щодо демонтажу вказаного обʼєкту власними силами до 15 жовтня 2023", - зазначив Михайло Буділов.

Також він додав, що припис про демонтаж видали, оскільки були зафіксовані порушення з боку ресторану. Через це київська влада анулювала дозвіл на розміщення літнього майданчика.

Нагадаємо, журналіст "УП" Михайло Ткач провів розслідування та виявив, що ресторан Boho працює у комендантську годину. Він зняв, як до закладу постійно приїжджали відвідувачі, навіть у комендантську годину. Журналіст звернувся до співробітників поліції, однак вони жодним чином не реагували на порушення. У той же час місцеві жителі розповіли, що ресторан працює у комендантську годину постійно. Згодом у поліції заявили, що притягнули до відповідальності адміністратора закладу - він повинен заплатити штраф від 6 800 до 13 600 гривень.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Києві час роботи закладів громадського харчування з 1 вересня продовжили на одну годину.

 

 

Головне