Снайпери ССО показали, як під Авдіївкою за годину "вполювали" 12 окупантів (відео)

Снайпери ССО показали, як під Авдіївкою за годину

Воїни Сил спеціальних операцій ЗС України, які працюють на Авдіївському напрямку продовжують нищити ворога на ввіреній їм ділянці фронту. Снайпери цього роду сил показали, як їм вдалось за одну годину ліквідувати 12 окупантів та поранити ще трьох. 

Над знищенням особового складу працювали снайперські пари. Відстань, на якій виконували бойову задачу майстри приховано війни сягали від 92 до майже 1200 метрів. 

Як відомо, на Авдіївському напрямку ворог активізував бойові дії ще на початку жовтня. Від того дня противник щоденно зазнає великих втрат в живій силі. В британській розвідці підрахували, що армія рф за останні 1,5 місяці - як раз після початку штурмів Авдіївки - зазнала найбільших втрат з початку повномасштабної війни проти України. В Об'єднаному пресцентрі сил оборони Таврійського напрямку зазначають, що нині в  районах коксохіму та "промки" на Авдіївському напрямку тривають жорсткі бої. У відомстві закликали населення не вірити словам пропагандистів росії, натомість довіряти лише офіційним джерелам.

Нагадаємо, на Таврійському відтинку фронту, який охоплює зокрема і Авдіївський напрямок, російські загарбники стали все частіше здаватися в полон. Так, лише за останні 20 днів український обмінний фонд поповнили 60 окупантів

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками доби 30 листопада сукупні бойові втрати ворога у війні в Україні збільшились на ще 1280 солдатів. Українські оборонці також ліквідували 13 танків, понад 30 бойових броньованих машин, 22 артилерійські системи, дві РСЗВ та 39 одиниць автомобільної техніки.

Головне