Смертельна ДТП з нацгвардійцем: МВС України взяло під контроль трагічний випадок

Смертельна ДТП з нацгвардійцем: МВС України взяло під контроль трагічний випадок

Заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко заявила, що винуватець, який скоїв смертельну ДТП за участі нацгвардійця, понесе покарання. Про це вона повідомила в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” на каналі “Ми-Україна”. 

“23-річний нацгвардієць Вадим Бондаренко з Черкащини загинув у смертельному ДТП. Він рвався на передову, батько і брат українського захисника несуть службу на передовій, захищають нашу Україну. У Вадима залишилося троє дітей, дружина. Правоохоронці відразу затримали винуватця, доставили на огляд з метою встановлення стану сп'яніння, але від проходження обстеження водій відмовився. Винні понесуть покарання в цій страшній трагедії”, - зазначила Павліченко.

Вона додала, що справу розслідує ДБР. Слідство триває, коли будуть нові обставини, МВС буде повідомляти про деталі.

Зазначається, що декілька тижнів тому на вулиці Борщагівській теж сталася дорожньо-транспортна пригода з нацгвардійцем на блокпосту. Чоловік отримав переломи і тяжкі ушкодження.

Нагадаємо, що колектив Макарівського районного суду, очільник якого минулої ночі на смерть збив нацгвардійця, прокоментував трагедію. 

Як повідомляли “Ми-Україна”, голову райсуду Київської області, який минулої ночі на смерть збив нацгвардійця, примусять здати біологічні матеріали.

Головне