Шуфрича не затримали, але обшуки у нього таки проводять, - ЗМІ

Шуфрича не затримали, але обшуки у нього таки проводять, - ЗМІ

ЗМІ спростували факт затримання нардепа Нестора Шуфрича, про який повідомив журналіст Юрій Бутусов. Проте обшуки в оселі політика все ж відбуваються.

Джерела у правоохоронних органах кажуть, що нардепа підозрюють у державній зраді через тісну співпрацю з "ФСБшником" і екснардепом Володимиром Сівковичем, однак на цю мить його не затримували.

У будинку Шуфрича у Козині на Київщині, куди зранку завітали співробітники СБУ, тривають обшуки.

Офіційних повідомлень від СБУ стосовно цієї справи поки що немає.

Як відомо, 15 вересня вранці Бутусов повідомив про затримання Шуфрича правоохоронними органами у власному будинку. За його даними, загалом відбувається понад 50 обшуків у справі нардепа.

“Шуфрич є фігурантом справи російської шпигунської мережі, створеної співробітником ФСБ рф та колишнім народним депутатом України Володимиром Сівковичем. За висновками слідства, Шуфрич за завданням Сівковича виступав на телеканалах України та росії з метою розповсюдження російської пропаганди та просування антиукраїнської політики”, – йдеться у дописі журналіста.

Як писав "Ми-Україна" раніше, пресслужба СБУ 15 вересня повідомила про оголошення бізнесмену Ігорю Коломойському ще однієї підозри - вже третьої від початку місяця.

Головне