Штупун про ситуацію на Таврійському напрямку: Ворог безуспішно намагається контратакувати

Штупун про ситуацію на Таврійському напрямку: Ворог безуспішно намагається контратакувати

Активність російських окупантів на Таврійському напрямку знизилася. Про це повідомив речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, ворог подекуди намагається контратакувати, але безуспішно.

"Зараз дещо знизилася активність бойових дій. Противник намагається контратакувати. Важко це назвати контрнаступом, але локальні контратаки він проводить. В районі Вербового він намагався, в районі Старомайорська та продовжує свої намагання безуспішні в районі Мар'їнки. Біля Авдіївки на даний час дещо ми його заспокоїли", - зазначив Штупун.

Разом з тим він повідомив, що Сили оборони мають певні успіхи поблизу Новопрокопівки.

"Ми маємо невеликі успіхи в напрямку Новопрокопівки. А біля Вербового ворог контратакує безуспішно. Втрачає техніку та особовий склад. Загалом він втратив 181 особу минулої доби. 15 одиниць техніки і ще 15 наші воїни пошкодили. Пошкодження різного ступеня", - наголосив речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

Також Штупун повідомив, що на Бердянському напрямку противник знаходиться у активній обороні.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти останнім часом збільшили інтенсивність обстрілів позицій Сил оборони на Сході, однак успіху їм це не приносить.

Головне