"Серйозно, знову?": реліз S.T.A.L.K.E.R. 2 перенесли на осінь

Розробники гри S.T.A.L.K.E.R. 2: "Серце Чорнобиля" оголосили про нове перенесення дати релізу. Тепер гру планують випустити 20 листопада замість раніше анонсованого 5 вересня.

Про це повідомила студія GSC Game World.

У новому ролику полковник Коршунов оголосив, що Зона залишиться закритою для відвідувачів до 20 листопада - "доки “Варта” не завершить свою роботу".

Один зі сталкерів у відповідь зітхає і говорить: "Ти жартуєш… Серйозно? Знову? Ох, дайте мені вже спокій".

Розробники пояснили, що ці два додаткових місяці дозволять їм усунути більше багів.

Гру спочатку планували випустити 28 квітня 2022 року, але реліз перенесли кілька разів.

Крім того, студія анонсувала відео S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive, яке буде показано на медіаплатформах Xbox 12 серпня. Це відео міститиме ексклюзивні інтерв'ю, нові відеоматеріали та повне проходження одного з квестів гри.

"Ми вдячні за вашу постійну підтримку та розуміння. Для нас це дуже важливо. Так само, як і ви, ми з нетерпінням чекаємо, коли гра нарешті вийде і ви зможете вирушити у власну мандрівку Зоною", - зазначили у GSC Game World.

Перша частина гри, S.T.A.L.K.E.R. — "Тінь Чорнобиля", стала знаковим проєктом для українських розробників. Шутер від першої особи, що проходить у Чорнобильській зоні відчуження, розроблявся компанією протягом 7 років, з 2001 по 2007 рік.

Нагадаємо, 16 січня розробники перенесли вихід гри S.T.A.L.K.E.R. 2 на 5 вересня.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, під поверхнею Меркурія може бути шар алмазів завтовшки 16 км.

Головне