СБУ затримала за хабар полковника прикордонної служби зі Львівщини

СБУ затримала за хабар полковника прикордонної служби зі Львівщини

На Львівщині затримали начальника служби кінологічного забезпечення Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Полковник за хабар обіцяв знайомому, "вирішити питання" з правоохоронними органами. Про це повідомляє СБУ.

Про підозру повідомили начальнику служби кінологічного забезпечення Західного регіонального управління Державної прикордонної служби за фактом зловживання впливом.

"Встановлено, що для реалізації цих планів він вступив у злочинну змову із 36-річним уродженцем Львівщини, який повинен був спілкуватися із "клієнтом" та отримати неправомірну вигоду. Такі послуги спільники оцінили у 2 тисячі доларів", – додають у повідомленні.

Його викрили після переказу на банківську картку одного зі співучасників 77 500 гривень.

Нагадаємо, російська армія вночі та вранці 8 квітня атакувала Нікополь та Нікопольський район ударним дронами та артилерійським вогнем. В результаті ранкового обстрілу є поранені. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо має досить багато одиниць ракетного озброєння у запасі. Подекуди ракети ворог застосовує для розвідки, інколи - для випробування озброєння, розповів в ефірі марафону "Єдині новини" речник командування Повітряних сил ЗС України Ілля Євлаш.

Головне