СБУ проводять понад 20 обшуків в кількох областях

СБУ проводять понад 20 обшуків в кількох областях

Співробітники Служби безпеки України у вівторок, 5 вересня, проводять більш як два десятки обшуків одразу в низці областей. Слідчі дії стосуються фактів зловживань на відновленні енергоінфраструктури України.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на пресслужбу СБУ.

Однією з локацій, де сьогодні працюють правоохоронці, є будинок виконувача обов’язків міського голови Чернігова Олександра Ломака. За його словами, представники спецслужби прийшли до нього на основі рішення Шевченківського суду Києва.

Сам Ломако в цей час “збирав дітей до школи”.

“Що шукатимуть: мабуть, трансформатор, який Чернігів купив, щоб врятуватися взимку після обстрілів орками енергосистеми міста”, – додав він.

Нагадаємо, СБУ у ході контрдиверсійних заходів у Сумській області викрила та затримала агента ФСБ рф, який передавав ворогу інформацію про Сили оборони у прикордонних районах області. За даними слідства, російським агентом виявився житель Шосткинського району, який потрапив у поле зору ворожої спецслужби через зв’язки з криміналітетом у рф.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у серпні стало відомо про викриття співробітниками СБУ ділків, які хотіли втридорога продати Міноборони 80 танкових двигунів.

 

Головне