У росіян є зміни в тактиці, через що вони зазнають значних втрат, - "Привид"

У росіян є зміни в тактиці, через що вони зазнають значних втрат, -

Росіяни змінили тактику бойових дій на сході України. Це призвело до великих втрат ворога.

Про це в ефірі телеканалу "Ми-Україна" розповів командир взводу снайперів "Привиди" Олександр на позивний "Привид".

"Тактика у них як була, так і залишилась – оборонна. На жаль, є деякі зміни, але більше інформації я не можу озвучити. Думаю, що прийде час і наші керівники все озвучать. Вона (тактика, - ред..) на нашу користь, але шляхом великих втрат для них. На жаль, для нас є також неприємні аспекти", - зауважив він.

Нагадаємо, противник активізував свої основні зусилля на п’яти напрямках фронту. Протягом останньої доби на цих ділянках відбулося близько 30 бойових зіткнень.

Протягом минулої доби російські загарбники завдали масованого ракетно-авіаційного удару по території України, використавши 16 крилатих ракет морського базування “калібр”, вісім крилатих ракет Х-22, шість крилатих ракет “Онікс”, одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 32 ударних БПЛА типу Shahed.

Українські Сили ППО знищили 13 крилатих ракет “калібр”, одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 23 ударних БПЛА Shahed. 

Крім того, ворог завдав 78 авіаційних ударів та здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо атакувало Україну 19 крилатими ракетами та дронами-камікадзе типу “Shahed”. Українські захисники збили 18 повітряних цілей.

Головне