Росіяни завжди готувались до великих війн і встигли накопичити озброєння та техніку, - експерт

Росіяни завжди готувались до великих війн і встигли накопичити озброєння та техніку, - експерт

Росіяни завжди готувались до великих війн, тож вони мають достатньо озброєння та техніки, яке встигли накопичити. Таку думку висловив експерт DeepState Роман Погорілий у ефірі програми "Лінія Фронту" на каналі "Ми-Україна".

"Русня це прямий нащадок Радянського Союзу. І вони готувалися до великих війн. Відповідно вони робили величезні запаси озброєння, різної техніки, в тому числі артилерії. Відповідно можна сказати, що у них є великий запас, але він постійно в динаміці використання і він постійно в динаміці того, що техніка така знищується. Вони її підготовлюють, щось застаріло, щось зіпсувалося, щось вкрали. Вони збирають такі якісь з різних планктонів якусь одну техніку, але вони підвозять. Ми бачимо на фронті велику кількість артилерії. На жаль вона переважає нашу і працює досить щільно", - зазначив Погорілий.

При цьому він наголосив, що попри велику кількість техніка противника вражається і знищується.

"І чим далі йде час, тим менше її стає у ворога", - додав експерт DeepState.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупаційні війська під Бахмутом залучають новітні зразки техніки, які наші захисники невпинно знищують. За словами пресофіцера 3 окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, росіяни не надто активно застосовують старі зразки техніки, як от БМП-1 чи Т-54, через низьку вогневу міць.

Головне