Росіяни вже звикають, що вони не друга армія світу, – Резніков

Росіяни вже звикають, що вони не друга армія світу, – Резніков

Російське окупаційне військо звикає, що втратило звання другої армії світу. Міністр оборони Олексій Резніков також сподівається на "жести доброї волі" росіян найближчим часом.

Про це він заявив в ексклюзивному інтерв’ю для "Ми-Україна".

"Вони почали відтягувати свої командні пункти управління подалі від зони ураження HIMARS або далекобійною артилерією. Ця війна вчить всіх, і не тільки ЗС рф чи ЗСУ, але і наших партнерів теж. Ця війна буде предметом потім серйозних досліджень. Мені здається, що ворог вже звикає до розуміння, що вони вже не друга армія світу. Мета так званої "СВО" - не вдалася, Київ за три дні впав, Україна за три тижні не впала. А навпаки, вони навчились накивати п’ятами. Це теж важливо", - зауважив він.

Міністр висловив сподівання, що найближчим часом українці побачать чергові "жести доброї волі" росіян на сході та півдні країни.

Нагадаємо, на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках протягом доби відбулось понад 25 бойових зіткнень.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - протягом доби відбулось понад 25 бойових зіткнень.

За даними Генштабу, протягом доби російські військові завдали чергового ракетно-авіаційного удару по території України, застосувавши зенітні керовані ракети із зенітно-ракетних комплексів С-300 та іранські ударні безпілотні літальні апарати Shahed. В результаті бойової роботи підрозділами Протиповітряної оборони знищено п’ять ударних БпЛА типу Shahed.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський та командири “Азова” прибули у Львів.

Головне