Росіяни повторно обстріляли Харківщину, є постраждалі, - ОВА

Росіяни повторно обстріляли Харківщину, є постраждалі, - ОВА

Ворог вдарив по Бугаївці Чугуївського району. Осколкові поранення отримали 14-річний хлопець та 62-річна жінка. Їх госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба Харківської ОВА.

"Російські окупанти продовжують гатити по прифронтових та прикордонних населених пунктах Харківщини. Сьогодні під час обстрілу с. Бугаївка Чугуївського району осколкових поранень зазнали 14-річний хлопець та 62-річна жінка", - йдеться у дописі.

За інформацією ОВА, їх госпіталізували та надали усю необхідну допомогу.

Також при обстрілі кілька осколків влучили в автомобіль швидкої допомоги. Медики не постраждали.

Це другий обстріл росіян Харківщини за сьогодні. В результаті чергових обстрілів Харківщини загинув чоловік.

В ОВА повідомили, що 50-річний чоловік загинув внаслідок обстрілу Козачої Лопані. Ще дві людини були поранені.

Також окупанти обстріляли село Подоли Куп’янського району, внаслідок чого постраждали чоловік і жінка, лікарі надають їм допомогу. 

Нагадаємо, у  Повітряних силах оцінили ймовірність ворожої атаки на День Незалежності. Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат вважає, що російська окупаційна армія у День Незалежності України може вдатися до чергового акту ракетного тероризму.

“Тому чекати від агресора можна чого завгодно. Рішення про напад може бути ухвалене раптово, і військове обладнання може швидко бути готовим до бойових дій. Зрозуміло, що ми будемо у ці дні посилено, більш виважено і впевнено контролювати обстановку, як це робимо і завжди”, – додав Ігнат.

Як писав "Ми-Україна" раніше, міністр оборони Китаю їде з візитом до Москви та Мінська.

Головне