Росіяни обстріляли Станіслав на Херсонщині, серед поранених є дитина

Росіяни обстріляли Станіслав на Херсонщині, серед поранених є дитина

російські окупаційні війська 8 травня обстріляли Станіслав Херсонської області, внаслідок чого постраждали шість цивільних людей, серед них дитина.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

"Пʼятьох поранених військові доставили до Білозерської лікарні. Там їм надали меддопомогу та відпустили додому. Серед них – дев’ятирічна дитина. Хлопчик отримав мінно-вибухові травми та поранення голови. Нині життю дитини нічого не загрожує", - написав він.

47-річну постраждалу жінку госпіталізували до Херсона у стані середньої тяжкості.

"Також скиди авіабомб є і на Кізомис. У Кізомисі знову зруйновані два будинки внаслідок цього обстрілу", — розповів Толоконніков.

Нагадаємо, російські окупанти атакували Київ та область 35 дронами-камікадзе Shahed-136, протиповітряна оборона знищила всі БпЛА. Мер Віталій Кличко назвав нічну атаку дронів на столицю наймасовішою за час воєнних дій.

За його словами, майже 60 дронів вилетіли у напрямку України.

“36 дронів летіли у напрямку нашого міста. Всі дрони збили. Ніхто не загинув, п’ятеро людей отримали травми, двоє – у лікарнях. Дякую ППО, якби вони не працювали, жертв було б більше”, – повідомив він.

Він уточнив, що один із постраждалих прооперований у лікарні, його стан стабільний – загрози життю немає.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в ГУР припустили, хто стоїть за атакою дронів на Кремль. У розвідці вважають, що інцидент із безпілотником над Кремлем міг бути як активністю місцевих сил спротиву, так і результатом розборок між “вежами” Кремля.

Головне