Росія хоче заборонити транзит польських вантажівок

Росія хоче заборонити транзит польських вантажівок

Кабінет міністрів рф опрацьовує питання щодо заборони проїзду польських вантажівок по території росії, інформує "Європейська правда".

"Звернення Держдуми про заборону транзиту польських фур через російську територію та заправку автомобілів польських перевізників за російськими роздрібними цінами на паливо надійшло", - йдеться у заяві російського уряду.

Напередодні очільник Держдуми росії В’ячеслав Володін запропонував розглянути заборону проїзду польських фур через територію рф. 

“Правильно буде заборонити Польщі наживатися на росії сьогодні: припинити проїзд польських фур по території нашої країни. Нехай перевантажують товари в російські вантажівки. Заробляти на транспортуванні будуть наші громадяни”, - заявив Володін.

Чиновники одноголосно підтримали цю ініціативу, яка нібито стала відповіддю російської влади на руйнування радянських пам'ятників у Польщі. 

Нагадаємо, що Грузія не запроваджуватиме санкцій проти росії. Введення двосторонніх санкцій проти рф стане покаранням для самої країни.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, Японія вирішила запровадити додаткові санкції проти росії після того, як саміт G7, який відбувся в японському місті Хіросіма, погодився посилити обмеження щодо Москви за вторгнення в Україну.

Головне