Російські війська обстріляли Херсонщину: є загиблі

Російські війська обстріляли Херсонщину: є загиблі

Російські війська вранці 6 липня обстріляли один із населених пунктів Бериславського району Херсонської області, внаслідок чого загинули двоє людей. 

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними слідства, російська армія обстріляла населений пункт з артилерії о 04:00 ранку, влучивши у приватний будинок. Під його завалами рятувальники виявили тіла чоловіка та жінки.

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

“Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф”, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, в ніч на 6 липня російські окупанти атакували Сумську область за допомогою безпілотників типу Shahed. Постраждала енергетична інфраструктура регіону, що спричинило знеструмлення кількох районів. Аварійно-ремонтні бригади працюють над відновленням електропостачання. 

Телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки "MAGURи для ГУРу":

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Mono: https://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо продовжує тероризувати Запорізьку область щоденними обстрілами. Лише за підсумками минулої доби був зафіксований 371 удар по 10 населених пунктах.

Головне