Росіяни знову накрили Херсон масованим вогнем, - ОВА

Росіяни знову накрили Херсон масованим вогнем, - ОВА

Російське окупаційне військо у неділю ввечері, 19 листопада, здійснило черговий удар по Херсону. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, окупанти масовано обстріляли місто.

"Російська армія знову криє масованим вогнем Херсон", - зазначив Прокудін.

Разом з тим він звернувся до місцевого населення та закликав людей залишатися в укриттях до закінчення ворожого обстрілу.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у неділю вранці, 19 листопада, атакували Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. Згодом стало відомо, що внаслідок обстрілу росіян постраждали пʼятеро людей, серед них трирічна дитина. Вона разом з бабусею гуляли у дворі, коли їх накрила ворожа артилерія біля підʼїзду. Дівчинку доставили у реанімацію. В неї діагностували множинні осколкові поранення та проникаюче поранення грудної порожнини.

Як повідомляли "Ми-Україна", Сили оборони змогли відтіснити російських окупантів на відстань від трьох до восьми кілометрів від Дніпра на лівому березі Херсонської області. Начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк наголосила, що це позбавило росіян змоги гатити з мінометів по правобережжю.

Головне