Через удар рф по Херсону постраждало п’ять осіб, серед них – дитина

Через удар рф по Херсону постраждало п’ять осіб, серед них – дитина

Внаслідок обстрілу росіян по Херсону 19 листопада постраждали пʼятеро людей – серед них трирічна дитина.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

МВС, ОВА та обласна прокуратура повідомляють про те, що постраждала трьохрічна дівчинка. У той же час начальник міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив про травми шестирічної дитини, яку госпіталізували із мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями. Її стан оцінюється як середній.

"Внаслідок артилерійського обстрілу Херсона постраждали пʼятеро людей: 3-річна дівчинка з 55-річною бабусею, 59-річний чоловік та ще двоє жінок 47 і 69 років", - пише Клименко.

Під час артобстрілу дитина з бабусею гуляли у дворі – ворожа артилерія накрила їх біля підʼїзду. Усіх постраждалих госпіталізували із осколковими пораненнями. Лікарі надають їм необхідну допомогу.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у неділю, 19 листопада, атакували Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. Під час ворожого обстрілу в місті та області повітряна тривога не була оголошена. Мрочко закликав українців дотримуватися правил безпеки.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Україна знаходиться у вигіднішому становищі, ніж росія в питанні виробництва FPV-дронів, оскільки має доступ до західних технологій.

Головне