Росіяни поцілили в промисловий об'єкт в Кременчуцькому районі

Росіяни поцілили в промисловий об'єкт в Кременчуцькому районі

Увечері 27 січня загарбники вдарили ракетами по Полтавщині. Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Окупанти поцілили у промисловий об’єкт на території Кременчуцького району двома балістичними ракетами «Іскандер». На місці влучання розпочалася пожежа.

В області працювала протиповітряна оборона.

На місці влучання зайнялася пожежа, повідомив очільник Полтавської обласної військової адміністрації (ОВА) Філіп Пронін. Інформація про постраждалих уточнюється. 

Нагадаємо, збільшення виробництва зброї є "амбітною ціллю" на 2024 рік. Про це в інтерв'ю NV розповів заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Іван Гаврилюк.

За його словами, Україна вже змогла наростити виробництво техніки та озброєння в 2023 році, але мета на цей рік - ще більше збільшити виробництво.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія рф у неділю, 28 січня, скинула вибухівку на цивільного жителя в Бериславі, в результаті поранення отримав 54-річний чоловік. Про це йдеться в повідомленні Херсонської обласної військової адміністрації.

Відомо, що постраждалого з вибуховою травмою та пораненням ноги госпіталізували до медичного закладу, де він знаходиться під наглядом лікарів.

Головне