Росіяни накрили вогнем Херсонщину, є жертва

Росіяни накрили вогнем Херсонщину, є жертва

Російська окупаційна армія обстріляв Херсонську область, в результаті одна людина отримала поранення несумісні із життям. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Минулої доби противник обстрілював Білозерку, Шляхове, Новоберислав, Гаврилівку, Садове, Станіслав, Осокорівку і місто Херсон", - зазначив він.

За словами очілька ОВА, від рук росіян одна людина загинула, ще шість отримали поранення.

Відомо, що противник поцілив в житлові квартали населених пунктів. Зокрема, було пошкоджено дві багатоповерхівки та сім приватних будинків.

Крім того, у Херсоні зафіксовано обстріли навчального закладу, адмінбудівлі та об'єкта критичної інфраструктури.

"Внаслідок влучань у населених пунктах Білозерка, Станіслав і Садове Херсонського району пошкоджено газопровід, автомобіль та екскаватор. У Шляховому Херсонського району ворог влучив у навчальний заклад", - йдеться в повідомленні.

Прокудін додав, що захисникам неба вдалося знищити один "Shahed-131/136" в області.

Нагадаємо, що військовослужбовці рф укотре обстріляли одну з теплоелектростанції ДТЕК на прифронтовій території. Поранень зазнало шестеро співробітників. Усім їм надано необхідну лікарську допомогу та госпіталізовано. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вкотре атакували Покровський район Донеччини. Один ворожий снаряд влучив у будівлю, де проживали рятувальники, в результаті чотири людини постраждали. 

Головне