Росіяни атакували Нікопольщину дронами-камікадзе та з важкої артилерії

Росіяни атакували Нікопольщину дронами-камікадзе та з важкої артилерії

Армія рф атакувала Нікополь на Дніпропетровщині двома дронами-камікадзе, а дві громади району обстріляла з важкої артилерії. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За словами голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, під вогнем окупантів опинилися дві громади району. А безпосередньо Нікополь був атакований дронами.

Внаслідок цих ударів був пошкоджений будинок. Загиблих і поранених немає.

"Увесь день російська армія гатила по Нікопольщині. Загалом – 12 влучань дронами-камікадзе. 4 артобстріли", — зазначив він. 

Нагадаємо, протягом минулої доби, 17 січня, українські військові ліквідували 45 окупантів на лівому березі України, знищили чотири танки, 13 гармат. Про це повідомляють Сил оборони півдня.

Сили оборони Півдня на лівому березі Херсонщини знищили мобільну радіолокаційну станцію "Каста- 2Е", місце зберігання пально-мастильних матеріалів та спостережний пункт.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов розповів, що Україна хотіла б повернути з-за кордону військовозобов'язаних громадян, але примусово це не зробити. Про це він повідомив у інтерв'ю агентству Report.

Головне