росіяни атакували Київ дронами та ракетами: усі цілі вдалося знищити

росіяни атакували Київ дронами та ракетами: усі цілі вдалося знищити

Російські війська атакували Київ ударними безпілотниками та крилатими ракетами. Усі цілі вдалося знищити на підступах до міста. Про це повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

У Києві цієї ночі прозвучала 41-ша повітряна тривога від початку місяця. Спочатку тривогу оголосили через напад безпілотників, а ближче до світанку — через загрозу ракетного обстрілу.

Попередня інформація вказує на те, що російські сили здійснили атаку на українську столицю з півночі, ймовірно використовуючи крилаті ракети типу "Іскандер-К". Завдяки ефективним діям систем протиповітряної оборони, ракети були знищені ще до того, як досягли міста.

На момент повідомлення не надходило інформації про руйнування чи постраждалих. Оперативні дані постійно оновлюються та уточнюються.

Нагадаємо, вже певний час місто Суджа Курської області рф перебуває під контролем України. У місті постійно присутні українські воїни. Однак на відміну від російських окупантів, наші захисники не зруйнували у Суджі жодну будівлю.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уся наївна концепція "червоних ліній" щодо рф, яка раніше панувала у деяких партнерів України, розсипалась у Курській області рф. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Головне