росія від випустила 24 авіабомби по Херсонській області

росія від випустила 24 авіабомби по Херсонській області

Від опівночі росія скинула на Херсонщину 24 керовані авіабомби. Під прицілом були чотири населені пункти Бериславського району, а в самому Бериславі окупанти скинули з дрона вибухівку на адмінбудівлю.

Про це повідомив очільник ОВА Олександр Прокудін.

"Російські окупаційні війська атакують місто з тимчасово окупованого лівобережжя. Під прицілом ворога, зокрема, середмістя і райони, що ближчі до води", – повідомив Мрочко.

Прокудін повідомив, що окупанти продовжують завдавати авіаційних ударів по Херсонщині.

"З опівночі ворог випустив по регіону 24 керованих авіабомби. Під вогнем були чотири населених пункти Бериславського району", – написав він.

Нагадаємо, через обстріли російськими військами та пошкодження електромереж були знеструмлені споживачі у семи областях України.

Як зазначається, у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях частина споживачів досі залишається без світла. Ремонтні бригади працюють у тих місцях, де це дозволяє безпекова ситуація.

За останню добу енергетики заживили майже 13 тис. споживачів. Більшість з них - мешканці Донеччини. У Херсоні водночас знеструмлено 2,7 тис. споживачів.

 

Головне