Ракетний обстріл Харкова: зросла кількість загиблих

Ракетний обстріл Харкова: зросла кількість загиблих

У Харкові внаслідок ранкового ракетного удару 23 січня вже відомо про двох загиблих. Обидві жертви російської агресії - жінки.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що крім загиблих відомо про кількох поранених внаслідок прильоту у житловий будинок. Серед госпіталізованих є дівчинка 10 років.

Медики екстреної допомоги продовжують огляд місць влучань.

В результаті ракетної атаки по обласному центру вже ушпиталено 11 осіб, з яких двоє - важкі. Решта травмованих перебувають у легкому та середньому станах.

Як відомо, у Харкові від ранку пролунало дві серії вибухів. Ворог цілив по житловому масиву та цивільній забудові. Відом про влучання у житловий багатоквартирний будинок, внаслідок чого відбулась повна руйнація одного з його підʼїздів.

Правоохоронці повідомили про чотири влучання у передмісті Харкова. Постраждали будинки в приватному секторі, поранень зазнали діти та жінка. В одному з районів обласного центра російськими снарядами було знищено санаторну школу для хворих дітей. Є приліт і по газопроводу.

Нагадаємо, ракетний обстріл вранці 23 січня пережив і Києві. Станом на цю годину у столиці відомо про дев'ятьох поранених та одну загиблу особу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Павлограді Дніпропетровської області одна людина загинула внаслідок ранкових ракетних ударів рф. 

Головне