Путіну "намалювали" 87%: Буданов відреагував на результати виборів в рф

Путіну

Голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що будь-який результат так званих "президентських виборів" у росії є фальшивкою.

Про це він сказав на форумі російських добровольців, які діють у Бєлгородській та Курській областях рф, передає ГУР МО у Telegram.

Він зазначив, що в росії спостерігається масове пошкодження виборчих скриньок, яке не має собі аналогів у світовій історії виборів. Також багато виборчих дільниць не можуть порахувати голоси через знищення та зіпсованість бюлетенів російськими активістами, які розуміють обманливий характер цих виборів.

Буданов також вказав, що 17 березня в росії стався справжній "бунт виборчих скриньок", і подібний рівень саботажу та вандалізму на виборчих дільницях раніше не був зафіксований ніде в світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про "вибори" путіна в росії: як влаштовані, навіщо потрібні та як відреагує світ

Він додав, що Путін розуміє, що його слабкість на виборчих процесах ставить під сумнів його стабільність як лідера, особливо в очах таких світових гравців, як Китай. Ця слабкість, за словами Буданова, є найбільшою загрозою для Путіна, і її можна використати проти нього.

Згідно з інформацією, що подається пропагандистськими ЗМІ, члени ЦВК росії вже опрацювали понад 80% протоколів після закриття виборчих дільниць. Результати виявилися "несподіваними": Путін отримав понад 87% голосів.

На другому місці розташувався кандидат від Комуністичної партії Микола Харитонов з результатом у 4,22%, а на третьому - Владислав Даванков від партії "Нові люди", який здобув 4,04% голосів росіян.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Столтенберг закликав Азербайджан збільшити допомогу Україні.

Головне