Вибори з вогником: росіяни масово підпалюють урни та обливають їх зеленкою і чорнилами

Вибори з вогником: росіяни масово підпалюють урни та обливають їх зеленкою і чорнилами

Електоральний процес в росії зіштовхнуся з негараздами, в різних регіонах рф росіяни здійснюють підпали будок та урн для голосування, а також заливають їх фарбою, зеленкою та чорнилами. При цьому йдеться не лише про віддалені регіони, а навіть про Москву та Санкт-Петербург. 

  • Так, наприклад, в останньому, як пишуть росЗМІ, дівчина пожбурила "коктейлем Молотова" по приміщенню навчального закладу, де розміщувались одразу дві дільницю. 
  • У Ханти-Мансійському окрузі жінка прийшла на голосування із наміром скриньку для голосування, закинувши до неї пляшку із запалювальною сумішшю. Такі ж дії зафіксовані і на одній з ділянок у Москві.
  • У російській столиці, за даними Telegram-каналу Baza, жінка підпалила кабінку для голосування. Скоївши це, вона не тікала, натомість знімала, як вона горить на телефон. 
  • Псують бюлетені росіяни не лише вогнем. Так, випадки виливання чорнил в урни зафіксовані у Ростові та Карачаєво-Черкесії, зеленки - у Воронезькій області. 
  • Менш смілива громадяни рф псують бюлетені, прикрашаючи їм різними надписами, серед яких зустрічаються " Демобілізація", "Навальний" та "Прекрасна росія майбутнього".

Очільниця російського ЦВК Елла Памфілова вже охрестила таких людей "покидьками" та додала, що охорону скриньок було вирішено посилити росгвардійцями. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, українська воєнна розвідка повідомила, що Кремль збирає голоси за диктатора Володимира Путіна на "виборах" президента рф серед окупаційних військ. До "голосів" планують додати загиблих на війні солдатів.


 
 

 
  
 

Головне