Приземлили АН-26 та гвинтокрил і відійшли з Воронежа: "вагнерівці" продовжують рух на Москву

Приземлили АН-26 та гвинтокрил і відійшли з Воронежа:

У російському Воронежі неспокійно - бійці ПВК "Вагнера" вступили у бій з російськими військовослужбовцями.

Під час боїв "вагнерівцям" вдалося приземлити російський військово-транспортний літак АН-26 та гвинтокрил. Через бойові дії на лівому березі міста почалася сильна пожежа, за деякими даними палає місцева нафтобаза. На оприлюднених з міста відео видно, як перед пожежею там стався потужний вибух.

Наразі, за попередніми даними, "вагнерівці" вже обійшли Вороніж та рухаються у бік Москви. При цьому вони б'ють по всьому транспорту, який їм здається підозрілим, у тому числі і по цивільних. Так само чинять і російські військові. Раніше вони обстріляли легковий автомобіль, в якому перебувала родина мирних жителів. 

У Московській області вже активно готуються до підходу "вагнерівців". Так, в регіоні була помічена не лише воєнна техніка, але і екіпіровані російські війська, які готуються відбивати наступ найманців "Вагнера".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Московській області перекрили міст через річку Ока на Сімферопольському шосе в районі Серпухова, людей просять утриматися від поїздок.

Як повідомляли "Ми-Україна", засновник ПВК “Вагнера” Євген Пригожин відреагував на звернення російського диктатора Володимира Путіна до росіян. Він заявив, що Путін глибоко помилився – “вагнерівці” є патріотами своєї країни, а не зрадниками.

Головне