Противник збільшує кількість ракетоносіїв у Чорному морі

Противник збільшує кількість ракетоносіїв у Чорному морі

Російські окупанти у середу, 2 серпня, збільшили кількість ракетоносіїв у акваторії Чорного моря, загальний залп близько 12 "Калібрів". Про це інформує ОК Південь.

"Ворог знов нарощує присутність ракетоносіїв в Чорному морі. На бойове чергування послідовно виведені підводний і надводний ракетоносії", - йдеться у повідомленні.

Українські військові зазначили, що рівень ракетної загрози дуже високий.

“У Чорному морі на бойовому чергуванні рф знаходяться шість ворожих кораблів, із них один носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп до чотирьох снарядів”, - повідомляли раніше Військово-Морські сили ЗСУ.

Крім того, кораблі ворога знаходяться в Азовському морі.

Відомо, що у Середземному морі російські окупанти утримують вісім ворожих кораблів, з них два ракетоносії з 24 "Калібрами".

"За добу, в інтересах РФ, прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили до Чорного моря - 12 суден, з них чотири продовжили рух у напрямку протоки Босфор", - розповіли військові.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська у вівтрок, 11 липня, вивели у Чорне море на бойове чергування один ракетоносій, який споряджений чотирма ракетами типу “Калібр”.

Як повідомляли “Ми-Україна”, на бойовому чергуванні у Чорному морі перебувають три російські ракетоносії. Загальний залп може досягати до 20 крилатих ракет типу “Калібр”.

Головне