Протягом минулої доби на фронті відбулося 65 бойових зіткнень

Протягом минулої доби на фронті відбулося 65 бойових зіткнень

Протягом минулої доби на фронті відбулося 65 бойових зіткнень, ворог активізував власні сили на Бахмутському напрямку. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

ЗСУ відбили 30 атак ворога.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ.

На Лиманському напрямку ЗСУ відбили чотири атаки противника, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 30 атак.

На Авдіївському напрямку Україна відбила дві атаки.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Костянтинівка, Новомихайлівка, Велика Новосілка та Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, понад 20 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог здійснив чотири невдалі спроби атакувати позиції українських військ.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби ворог здійснив п'ять безуспішних атак позицій наших військ.

Під артилерійським вогнем були близько 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Україну 13 дронами типу "шахед", двома зенітними керованими ракетами С-300 і трьома балістичними ракетами "Іскандер-М". Це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Головне