Протягом доби на фронті відбулося 42 бойові зіткнення

Протягом доби на фронті відбулося 42 бойові зіткнення

На фронті відбулося 42 бойові зіткнення, росіяни 28 разів намагалися атакувати позиції Сил оборони на п’яти напрямках. Найбільше - на Новопавлівському. Про це повідомили у зведенні Генштабу.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів.

На Куп’янському та Лиманському напрямках від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито шість атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилося понад 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито шість атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку за підтримки авіації ворог 11 разів намагався прорвати оборону наших військ. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинились понад 10 населених пунктів.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, чотири рази атакував позиції наших захисників. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів, серед них Червоне, Гуляйпільське, Новоданилівка, Малі Щербаки Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог протягом доби здійснив одну безуспішну атаку на позиції наших військ. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів.

Нагадаємо, палата представників може проголосувати за проєкт, який передбачає військову допомогу Україні та Ізраїлю, цього тижня. Про це повідомив конгресмен-республіканець Майк Тернер в коментарі NBC News.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія від початку 2024 року 12000 разів атакували Херсонську область, за цей час 64 людини загинули, ще 292 – поранені. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Головне