Пробило броню поліцейського авто: у Херсоні від обстрілу постраждало двоє правоохоронців (відео)

Пробило броню поліцейського авто: у Херсоні від обстрілу постраждало двоє правоохоронців (відео)

Росіяни вчергове вкрили Херсон з артилерії у понеділок, 2 жовтня. Під ранковий обстріл по середмістю потрапив поліцейський автомобіль, постраждало двоє правоохоронців та ще двоє цивільних.

"Удар був такої сили, що пробило броню. Постраждали двоє поліцейських. Вони госпіталізовані, один із патрульних у вкрай тяжкому стані", - повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Він також розповів, як КОРДівці під ворожим обстрілом рятували чоловіка, якому снарядом відірвало нижню кінцівку. Поранений живий, але у критичному стані. Нині ним займаються лікарі.

Влада повідомила про "прильоти" поблизу об'єкта транспортної інфраструктури обласного центру.

"Внаслідок обстрілу Херсона поранення отримали четверо людей, двоє з них знаходяться у тяжкому стані", - поінформували в Херсонській ОВА.

Нагадаємо, російське окупаційне військо упродовж всієї ночі та під ранок 2 жовтня завдавало ударів по Херсону та області. Внаслідок атак є руйнування, поранені та загиблі. Так, в результаті нічного обстрілу було поранено двох неповнолітніх дівчат та їх матір.

Як писав "Ми-Україна" раніше, очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що в ході нічної ворожої атаки над областю було збито три БпЛА противника.

Головне