Прикордонники знищили російський комплекс спостереження "Муром" на Запорізькому напрямку

Прикордонники знищили російський комплекс спостереження

Прикордонники, разом з побратимами з Нацгвардії відпрацювали дроном по ворожому "Муром-М" на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Прикордонники з побратимами 23 бригади НГУ "Хортиця" за допомогою дронів-камікадзе вразили ворожу ціль й антенне обладнання на Запорізькому напрямку", - йдеться в повідомленні ДПСУ.

"Муром" - це пристрій для далекого візуального спостереження, що автономно виглядає живу силу та техніку та здатен розрізняти людину на відстані до 10 кілометрів.

Нагадаємо, сьогодні, 3 березня, у лікарні померла жінка, яка 23 лютого постраждала внаслідок російської дронової атаки по Одесі. Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ворог атакував Одеську область, ракета Х-31П втратила бойову здатність над морем. Про це  повідомили Сили оборони півдня.

"Ворог продовжує тактику точкових ракетних ударів, випробовуючи та розвідуючи системи протиповітряної оборони", - наголосили у відомстві.

 

Головне