Президентську відзнаку "Золоте серце" отримав волонтер з Херсона Григорій Янченко

Президентську відзнаку

Херсонська обласна державна адміністрація повідомила про нагородження відомого волонтера Григорія Янченка президентською відзнакою "Золоте серце".

Чоловік, відомий у місті як дядя Гриша, підтримує Збройні сили України з 2014 року. Він зібрав і передав військовим близько 8 мільйонів гривень. Не зупинила дядю Гришу навіть окупація міста.

Пам'ятний знак та документ дяді Гриші, як його називають херсонці, вручив заступник начальника ОВА Володимир Клюцевський. Рішення про нагороду для волонтера було підписане ще у грудні минулого року, але лише зараз "Золоте серце" нарешті знайшло свого власника.

Нагадаємо, у ніч на 27 квітня російські загарбники атакували об’єкт критичної інфраструктури на Прикарпатті. Минулося без постраждалих. Про це повідомила очільниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації вдарила з комплексу С-300 по території 3-ї психіатричної лікарні у Харкові, в результаті постраждала 53-річна жінка. Про це повідомляє очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Головне