Президент провів першу Ставку в оновленому складі

Президент провів першу Ставку в оновленому складі

Президент України Володимир Зеленський 12 лютого провів першу Ставку Верховного Головнокомандувача в оновленому складі.  Про це повідомив глава держави.

На зустрічі розглянули питання фронту і захист прифронтових регіонів, людей та критичної інфраструктури.

Президент заслухав доповіді Головкома Сирського та начальника Генерального штабу Баргилевича, представників розвідок, командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ.

Новий головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський і новий начальник Генштабу Анатолій Баргилевич, а також представники розвідок, командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про ситуацію на полі бою, зокрема на Авдіївському та Куп'янському напрямках, а також на півдні.

Ухвалили рішення щодо збільшення кількості та спроможностей мобільних вогневих груп.

Нагадаємо, в Україні планують виробити тисячі далекобійних безпілотників-камікадзе у 2024 році. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський у середу, 24 січня, викликав міністра оборони Рустема Умєрова, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, начальника Генерального штабу Збройних сил України Сергія Шапталу, очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова та главу Служби безпеки України Василя Малюка.

 

Головне