Прем'єр Грузії дорікнув Зеленському за підтримку протестів: Це пряме втручання

Прем'єр Грузії дорікнув Зеленському за підтримку протестів: Це пряме втручання

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі звинуватив політичне керівництво України у втручанні у внутрішні справи країни. Зокрема, він дорікнув Президенту України Володимиру Зеленському за підтримку учасників протестів проти закону про "іноагентів".

Про це він сказав в ефірі телеканалу Imedi. Гарібашвілі також образив українських політиків, які публічно підтримали протести.

"Коли людина, яка воює, виходить і відповідає на деструктивну акцію, яку проводять кілька тисяч людей тут, у Грузії, це прямий доказ того, що ця людина залучена, мотивована, щоб тут щось сталося. Вийшов Кличко, вийшов Фейгін, вийшли якісь невідомі люди, українські політики, Арахамія і якісь брудні невдахи, які кажуть, що потрібні зміни, переворот, що є прямим втручанням – заявив грузинський прем'єр.

Він заявив, що українським політикам слід подбати про свою країну. Водночас Гарібашвілі додав, що бажає Україні миру й об'єднання країни.

"Я не хочу зараз обговорювати це, вони на війні, і я хочу побажати всім успіхів, припинення війни та миру, возз'єднання країни. Але спочатку подбайте про себе та свою країну, а ми подбаємо про нашу країну. Я хочу сказати це всім", - підсумував грузинський посадовець.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, прес-служба Міністерства внутрішніх справ Грузії заявила, що всіх затриманих грузинських протестувальників відпустили з СІЗО. Частину осіб, яких було затримано 7 та 8 березня на акції протесту, доставили до суду. Решту відпустили у зв’язку із закінченням терміну перебування в СІЗО.

Головне