Поліцейські показали відео порятунку постраждалого з-під завалів у Запоріжжі

Поліцейські показали відео порятунку постраждалого з-під завалів у Запоріжжі

В ніч проти 18 жовтня російська окупаційна армія завдала ракетного удару по Запоріжжю. Поліцейські показали кадри порятунку постраждалого з-під завалів.

Відео оприлюднила пресслужба МВС.

"Унаслідок ворожого удару зруйновано під’їзд житлового будинку з 5 по 3 поверхи. Профільні служби евакуювали близько 50 мешканців будинку", - йдеться у дописі.

Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 18 жовтня здійснили шість ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Вид ракет, які використали під час атаки на Запоріжжя, наразі встановлюється.  Троє людей вважаються безвісти зниклими. Внаслідок атаки пошкоджено вісім квартир.

Свідок інциденту розповів, що ракета з росії вразила сусідню квартиру, в якій жило молоде подружжя. Зараз рятувальники шукають їх під завалами.

"Прокинувся від удару і від крику дружини: її ноги були у склі. Я її обтрусив і потім побачив, що і у мене рани на руках" - розповів чоловік.

Ракета влучила у багатоквартирний будинок у центрі міста, зруйновано під’їзд з 5 по 3 поверхи, розповіли у ДСНС. Рятувальники підтвердили, що в результаті терористичної атаки загинули двоє людей, ще троє – травмовані.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за добу окупанти випустили 404 снаряди по Херсонщині.

Головне