Подоляк про можливу комунікацію з росією щодо перемовин: Давайте дочекаємось саміту Миру

Подоляк про можливу комунікацію з росією щодо перемовин: Давайте дочекаємось саміту Миру

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив про можливу комунікацію з росією щодо перемовин він пропонує дочекаємось саміту Миру. Про це він повідомив у ефірі "Ми-Україна".

Зокрема, щоб не було ніяких спекуляцій щодо цього, - уточнив радник ОП.

"Все сьогодні вирішується на полі бою. Збільшимо кількість зброї, тоді буде все виглядати зовсім інакше. І третя складова - суб'єктом переговорного процесу, хто буде говорити про переговорний процес і буде дійсно запускати щось - є виключно президент України, все інше - це дискусії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував оголошення Зеленського в розшук на росії та порадив "реагувати як на анекдот". Про це він повідомив у ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, на росію насувається сакральна дата 9 травня - день, коли вони масово дякуватимуть якомусь "дєду за побєду" і намагатимуться демонструвати велич залишками військової техніки. Але в Криму шикуватися парадними колонами росіяни не будуть, бояться отримати святових ATACMS. Бо атакамси туди вже дотягнуться.

 

Головне