Під завалами у Києві виявили вже 23 тіла, - КМДА

Під завалами у Києві виявили вже 23 тіла, - КМДА

Під завалами у Києві внаслідок ракетного удару з боку російських військ зранку у п'ятницю, 29 грудня, виявили вже 23 тіла.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко у Telegram-каналі. У столиці вже понад дві доби триває розбір завалів через обстріл. Пошукова операція продовжується.

У понеділок, 1 січня, буде оголошено День жалоби. За словами міського голови Віталія Кличка, ця атака стала найбільшою за кількістю жертв серед цивільних у столиці з початку війни рф проти України.

При цьому постраждалих у Києві через цей удар було 35 осіб. Серед них 17 осіб перебувають у стаціонарах медзакладах столиці. Також вдалося врятувати вісім людей.

Крім того, за останніми оприлюдненими даними, надзвичайники перемістили та вивезли 1765 метрів кубічних зруйнованих будівельних конструкцій. До таких робіт було залучено 91 фахівця та 34 одиниці техніки.

Нагадаємо, у селищі Борова Харківської області троє мирних мешканців загинули в результаті обстрілів з боку російських військ. Це 55-річна жінка та 59-річний чоловік, чиї тіла були витягнуті з-під завалів вщент зруйнованих приватних будинків. Згодом стало відомо про третього загиблого чоловіка.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації з вересня минулого року запустила понад 3800 дронів-камікадзе по території України. З них близько 3000 вдалося збити.  росія буде застосовувати дрони частіше, адже налагоджує їх виробництво.

Головне