Під Мар'їнкою у ворога достатньо сил для 2-3 місяців безперервних штурмів, - військовий

Під Мар'їнкою у ворога достатньо сил для 2-3 місяців безперервних штурмів, - військовий

Російське окупаційне військо продовжує штурмові дії на Мар'їнському напрямку, штурми та боєзіткнення тривають цілодобово. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" розповів офіцер "Легіону Свободи" Сергій Воронов.

"З 97 бойових зіткнень фактично третина відбувається саме на цьому напрямку. Найгарячішим є Мар'їнський плацдарм, як на південь так і на північ від Мар'їнки. Так само ворог намагається просуватися через Георгіївку у бік Курахового і з півдня намагається штурмувати Красногорівку. Новомихайлівка традиційно є однієї з найгарячіших точок на карті", - зазначив він.

На вказаному відтинку фронту противник має достатньо сил та резервів для безперервних штурмових дій упроовж наступних двох-трьох місяців. 

"Якщо буде домобілізація, то, вочевидь, для того, щоб зберегти існуючі високі темпи. Щоб проводити в такому ритмі штурми ворогові дійсно треба буде мобілізувати дуже багато людського ресурсу, який він відправляє на утилізацію, зокрема і на нашому напрямку", - зазначив військовий.

Нагадаємо, головнокомандувач Об'єднаних сил Збройних сил України, генерал-лейтенант Юрій Содоль заявив, що російська армія переважає українську на фронті в 7-10 разів. За його словами, у певних відділеннях наразі залишилося по дві-чотири людини, тоді як має бути 8-10. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Запорізькому напрямку російське окупаційне військо вдалось до тактики розосередження своїх сил між населеними пунктами Роботине та Вербове. В цілому на вказаній ділянці фронту за учорашню бойову добу було відбито сім штурмів ворога.

Головне