Павлюк: Я не є заступником міністра оборони, ким була Ганна Маляр

Павлюк: Я не є заступником міністра оборони, ким була Ганна Маляр

Письменник Ілларіон Павлюк обійняв посаду начальника управління преси та інформації, яка раніше була у підпорядкуванні Ганни Маляр – до того він служив у ГУР. 

Новий начальник Управління преси та інформації МОУ, офіцер ЗСУ наголосив, що вже отримав від міністра нові завдання. Про це він повідомив у "Єдиному марафоні" на каналі "Ми-Україна".

"Можна визначити дві вимоги - це зрозумілість та прозорість, а позиція по чутливих темах має бути дуже чіткою: "Це можемо сказати, це не можемо, і ось чому". Наш підхід взагалі - хто робить, той і говорить. Тобто ми прагнемо, щоб говорили власники інформації, ті, в чиїй зоні відповідальності те чи інше питання".

Як писали "Ми-Україна" раніше, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов відкинув можливість припинення вогню між Україною та росією за посередництва Китаю. За словами Данілова, Україна не сідатиме за стіл переговорів, поки російські війська не покинуть окуповані ними території.

При цьому він зазначив, що Москва, ймовірно, "втратила свою незалежність і тепер змушена покладатися на такі країни, як Китай, Північна Корея та Іран". Проте секретар РНБО відкинув можливість припинення вогню за посередництва КНР. Нещодавно Китай заявляв, що готовий сприяти "якнайшвидшому припиненню вогню" і переговорам між Україною та росією.

 

Головне